В американському місті Х'юстон вбили боксера в напівважкій вазі Кріса Генрі. З ним повинен був битися українець Олександр Гвоздик.

Про це повідомляє Вoxingnews.

Відзначається, що американського спортсмена застрелили. Поліція поки не повідомляє деталей трагедії.

Кріс Генрі на професійному рингу дебютував у січні 2005 року. Через три роки в квітні, провівши 21 переможний бій, боксував за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі з румуном Адріаном Дьякону. Він поступився йому в поєдинку за одноголосним рішенням суддів у Бухаресті.

Читайте також: Усик готовий кинути виклик російському чемпіону світу

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Останній раз Генрі виходив на ринг у квітні 2012 року. Влітку цього року боксер повинен був відновити кар'єру і боксувати проти українця Олександра Гвоздика. Проте поєдинок зірвався незадовго до дати його проведення.

Нагадаємо, російський боксер Сергій Ковальов випросив у легендарного американського актора Стівена Сігала техніку його вражаючих ударів. Він додав, що найближчим часом доведе до досконалості продемонстровану Сігалом техніку, а потім застосує її на рингу.