Бронетанкове підприємство ДП "Завод імені В.О. Малишева" відремонтувало пошкоджені на Донбасі бойові машини "Булат".

Як повідомляє прес-служба "Укроборонпрома", модернізовані машини невдовзі відправлять в зону АТО.

Фахівці заводу імені Малишева відремонтували шасі і посилені модернізовані двигуни, замінили стволи гармат по закінченню ресурсу пострілів.

Вони зазначили, що пошкоджені машини прибули до них безпосередньо зі сходу країни. Деякі були майже знищені від артилерійських атак терористів на опорні позиції українських військових.

Спецалісти покращили захист "Булатів": командир і екіпаж танка перебуватимуть у ще більшій безпеці, обіцяють спеціалісти. За наявними даними, усі бойові машини пройшли повний цикл перевірки і вже прийняті військовими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: В Україні створили перший за 25 років 82-мм міномет "Верба" (фото)

Нагадаємо, концерн "Укроборонпром" призначив Віктора Козонака виконувачем обов'язків керівника харківського ДП "Завод імені Малишева" наприкінці липня.