17 серпня у палаці "Україна" телеканал "Інтер" знімав концерт до Дня незалежності, який планує випустити на телеекрани в понеділок.

З самого ранку вчорашнього дня, пісенне дійство під назвою "Мрія про Україну" опинилося в центрі скандалу. В інтернеті з'явився список запрошених телеканалом "зірок", в число яких потрапила і екс-регіоналка Таїсія Повалій.

Нагадаємо, раніше Повалій заявляла про те, що в рідній Україні її не чекають.

Як сказала співачка в одному зі своїх інтерв'ю, їй тепер доведеться жити в Москві. Таке рішення вона пов'язала з тим, що зараз в Україні просто небезпечно.

Також виконавиця додала, що через постійні концерти в Росії її можуть не пустити назад в Україну, тому їй краще залишитися жити в Москві.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зокрема, на знімку репетиції, що потрапила в Фейсбук, згадувалася георгіївська стрічка на тлі слів пісні "Я люблю тебе життя". А видання "Дуся" повідомляло, що учасник "Х-Фактора" Сергій Гладир виконає на концерті улюблену пісню екс-президента Віктора Януковича з кінофільму "Весна на Зарічній вулиці".

Власне, була і "Весна", і "Я люблю тебе життя", і ще кілька пісень тих часів. Проте, мабуть, на цьому наліт "совковості" закінчувався.

Читайте також: Ірині Білик загрожує арешт через поїздку до Криму

На самому дійстві "георгіївської" атрибутики не виявилося. Більшість репертуару, а також оформлення було українським - вишиванки, рушники, орнаменти. У виконанні Софії Ротару прозвучали "Червона рута" та "Одна калина", Ніна Матвієнко виконала пісню "Ой, не зоря в небі запалала", Віталій Козловський - "Чорнобривців", з якими переміг у "Шансі" в 2003 році.

Ірина Білик заспівала "Хай живе надія" і "Пригадай як було все". Таїсія Повалій, яка обіцяла перебратися до Москви, виконала "Пісню про матір" і композицію Юрія Рибчинського та Едуарда Ханок "Верба".

Також на концерті виступила народний депутат України від Радикальної партії Злата Огневич.