Співробітники поліцейського спецназу американського штату Колорадо днями надягли костюми супергероїв, щоби трохи розважити діток, що лежать у місцевій лікарні.

Про це пишуть американські ЗМІ.

Маленькі пацієнти прикипіли до вікон, адже просто з неба до них завітали Супермен, Росомаха, Людина-павук, Бетмен та інші улюблені герої коміксів та фільмів.

Читайте також: Незвичайні люди України: у хлопчика виріс мозок, а чоловік переніс 68 зупинок серця

Спецназівці спустилися до дітей із даху лікарні. Зворушливі фото можна побачити на сайті Поліцейського департаменту Аврори та дитячої лікарні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Представниця департаменту розповіла, що поліцейські роблять таке вже вдруге. Торік один із пацієнтів записав зустріч із супергероями у свій список речей, які він хотів би здійснити, перш ніж помре. Спецназівці планують зробити таку акцію щорічною.

"Нашим хлопцям це страшенно сподобалося. Це інше застосування їхніх умінь. Те, що вони викликають усмішки на обличчах цих дітей, дуже багато означає", - зазначила представниця поліції.