Житомирянин Вадим Лавринович побував у десяти різних країнах світу. Примітно, що подорожувати 21-річний хлопець воліє автостопом.

Кожна така поїздка - це нові цікаві знайомства, історії, незабутній досвід та враження.

"Їдучи автостопом, потрібно знати основні правила. Необхідно ретельно вибирати місця для "стопу", оскільки в Європі є спеціально відведені місця для пішоходів. Також важливо посміхатися всім, навіть якщо ви на трасі дуже довгий час", - поділився Вадим з порталом zhitomir.today.

Молодий чоловік почав свій шлях мандрівника з поїздки "на край світу" - острів Сахалін. Тоді Вадиму було 19 років. Після того хлопець буквально захворів подорожами.

"Івано-Франківськ або Південно-Сахалінськ, Москва або Мармарис, вершина Говерли або узбережжя Тихого океану. Ти у всіх місцях вчишся бачити прекрасне, читаєш нову літературу, слухаєш іншу музику, проводжаєш заходи сонця в транспорті, а світанки зустрічаєш в привокзальних кафешках", - розповів мандрівник.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще