Україна, РФ, Німеччина та Франція обговорюють проведення консультацій у "нормандському форматі" в Берліні.

Про це заявила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова, передає Укрінформ.

"Можливість проведення експертних консультацій у "нормандському форматі" щодо конституційної реформи в Україні найближчими днями у Берліні, дійсно обговорюється з партнерами", - сказала Захарова.

Очікується, що російську сторону в консультаціях представлятиме в.о. директора правового департаменту МЗС Росії Олексій Дронов і заступник постпреда РФ при ОБСЄ Андрій Руденко.

Читайте також: Президент Польщі Дуда зустрінеться з Порошенком восени

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 10 серпня міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів телефонні переговори з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром і міністром закордонних справ Франції Лораном Фабіусом, в яких звернув увагу на суттєве загострення ситуації на Донбасі. Партнери висловили готовність вже найближчим часом ініціювати консультації з РФ.