Поховання у меморіальному комплексі "Парк Вічної Слави" останків двох невідомих солдатів – воїна-учасника АТО та воїна Другої світової війни у рамках святкування Дня прапора та Дня незалежності не буде.

Також, як повідомили в Адміністрації Президента, скасовано заміну дат при вході до монументу 1941-1945 на написи "Слава Україні", "Героям Слава" та запланований прямий ефір.

"Буде створено організаційний комітет і відбуватимуться відкриті слухання", – підтвердили у прес-службі Адміністрації президента.

Раніше ідея подвійного перепоховання викликала активне обговорення у соціальних мережах. Так, обурення викликав факт, що перепоховання відбуватиметься без громадського обговорення та відкритого конкурсу.

Читайте також: Порошенко поховає невідомих солдатів Донбасу та Другої світової

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ідея подвійного поховання з'явилась після того, як бійці 79 аеромобільної бригади 27 червня минулого року в районі населеного пункту Маріновка знайшли поховання невідомого солдата Другої світової війни.

Тіло ж сучасного воїна АТО теж було знайдено на Донбасі і зараз перебуває в Дніпропетровській області. Його ДНК було забрано, але до цього часу його не ідентифікували, і ніхто з родичів чи знайомих за зібраними генетичними даними не відгукнувся, повідомляли в Адміністрації Президента.