Юнацька збірна України U-16, до якої входять гравці 2000 року народження, була змушена відмовитись від участі у турнірі Amber Cup, який сьогодні стартував у Литві.

Згідно з повідомленням Федерації футболу України, перед вильотом на змагання, значна частина гравців та дехто з представників тренерського штабу серйозно отруїлися, тому вся команда залишилась у Києві.

"На лікарняному ліжку опинилися гравці Євгеній Ісаєнко, Богдан Білошевський, Дмитро Рожко і Максим Івахно. Протягом дня до них приєднався ще один футболіст – Вадим Мащенко", - сказано у повідомленні.

Також дорогою додому стало зле гравцям "Дніпра" Антону Пенчуку та Артуру Марійко, які не потрапили до списку 18 виконавців, заявлених Олександром Головком на турнір. Лікування вони проходитимуть вже у Дніпропетровську.

Як розповів заступник голови спортивно-медичного комітету ФФУ Сергій Дереповський, за час, проведений у лікарні, стан хворих стабілізувався, і наразі у стаціонарному лікуванні потреби більше немає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Нові табло для суддів випробують на матчі "Рапіда" й "Шахтаря"

Офіційний діагноз, який поставили у клініці - харчова токсико-інфекція. Її лікування вимагає дотримання спеціальної дієти та, принаймні, тижневу відмову від фізичних навантажень.