Офіцери штабу АТО повідомили про стабільність на фронті.

Як повідомляє прес-центр на своїй сторінці у Facebook, терористи атакували українських військових протягом останніх декількох днів більш потужно, ніж сьогодні.

Військові підкреслили, що така ситуація трималась на всій лінії розмежування. Одинокі обстріли відбувались з метою провокацій українських військових.

Терористи використали стрілецьке озброєння та гранатомети на Донецькому напрямку. Опорні позиції українських військових атакували у селищі Мар'їнка з 120-міліметрових мінометів.

А близько другої години дня, по цьому ж селищу, найманці вели вогонь протитанковими ракетами.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На Луганщині, майже о першій ночі, з мінометів, зенітної установки та гранатометів били по українських підрозділах в Станиці Луганській.

Бойовики здійснили атаки на Маріупольському напрямку. Близько 13 години, терористи застосували 120-міліметрові міномети та гранатомети по селищу Широкине.

Читайте також: Бойовики "відбудовують" зруйновані будинки поліетиленовою плівкою (фото)

Близько четвертої години дня сепаратисти використали артилерію калібру 122-міліметри для обстрілу населеного пункту Богданівка.

Нагадаємо, що сьогодні під час традиційного брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що минулої доби один військовий загинув під Донецьком, а інший отримав поранення.