Канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Фрасуа Олланд і Президент України Петро Порошенко обговорять загострення ситуації на сході України у понеділок, 24 серпня, у Берліні.

Про це повідомив міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус, пише Reuters.

"Я сподіваюся, що зустріч в понеділок дозволить нам просунутися вперед за обома пунктами (відведення озброєння і припинення вогню, - ред.). Ми сподіваємося, що рішення буде знайдено в грудні, як крайній термін", - зазначив Фабіус.

Читайте також: Київ передав Єврокомісії звіт щодо безвізового режиму - Порошенко

Нагадаємо, 10 серпня міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів телефонні розмови з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром та міністром закордонних справ Франції Лораном Фабіусом, в яких привернув увагу до істотного загострення ситуації на Донбасі. Партнери висловили готовність уже найближчим часом ініціювати консультації з Російською Федерацією.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще