У Будапешті завершився 22-ий музичний фестиваль Sziget.

Як повідомляє vogue.ua, цього року на фестиваль приїхали понад 400 тисяч учасників з 89 країн світу. Серед 50 країн Україна стала почесним учасником, бо вісім українських артистів у цьому році поїхали на нього.

У перший фестивальний день на сцену вийшла група "ONUKA", яка з'єднує електронну музику зі звучанням українських національних інструментів.

На другий день гостей фестивалю підкорив виступ "ДахаБраха", які представили ексклюзивну програму.

Український рок на Sziget представили "Гайдамаки", які виступали на цьому фестивалі в 2009 році останній раз.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Першим українським діджеєм на заході став Влад Фісун.

Протягом усього фестивалю українські прапори не переставали розвиватися по території.

Читайте також: Учасникам джаз-фестивалю в Криму заборонять в'їзд до України

Український пів-денсер Алекс Щукін підкорив танцювальну плозадку "Magic Mirror з чуттєвим танцем під пісню української групи "Океан Ельзи" "Обійми".

Після нього виступив еквілібрист Сергій Тимофєєв. Його найскладніші акробатичні па на кубі викликали оплески і захоплення.

На фестиваль крім учасників прибули музикант Олег Михайлюта, дизайнер Ольга Навроцька, діджей Катря Заубер, дизайнер Лара Квінт.

Нагадаємо, що постійним хедлайнером фестивалю став співак Роббі Вільямс.