Австралійська комедійна актриса Селеста Барбер запустила новий вірусний челлендж, в рамках якого створюються пародії на селфі і фото знаменитостей.

Про це повідомляє Huffington Post.

Найбільше дісталося від австралійки американській світській левиці Кім Кардашьян, яка відома своєю любов'ю до екстраординарних зйомок.

Також в числі жертв Селести виявилися Майлі Сайрус, Ріанна, Джастін Бібер, Жизель Бундхен, Нікі Мінаж, Серена Вільямс, Міранда Керр, Дженніфер Лопес та інші.

Читайте також: Молодша сестра Кардашьян знялась у зухвалому fashion-проекті (фото)

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Для участі в акції Барбер пропонує довільно скопіювати позу відомої людини, зняти себе, змонтувати свій знімок з оригінальним і викласти онлайн з хештегом #celestechallengeaccepted.

"Люди занадто серйозно все це сприймають. Вони одержимі знаменитостями, їх багатим і нібито стильним способом життя блогера. При цьому зірки впевнені, що це все нормально. Кім Кардашьян позує на купі бруду, хто робить це в звичайному житті?" - Розповіла Барбер.