Видання Business Insider розповіло про алкогольні вподобання королів і відомих політиків.

З'ясувалося, що єгипетська цариця Клеопатра була великою прихильницею хорошого вина. Вона приймала ванни не тільки з молока для підтримки форми тіла і його пружності, але і також не цуралася винних бань.

Імператор Наполеон Бонапарт найбільше любив французьке вино Шамбертен.

Королева Вікторія любила міксувати односолодовий віскі і червоне вино. Також вона була прихильницею пива.

Катерина II не приховувала своєї пристрасті до пива Imperial Russian Stout, і навіть стверджувала, що може позмагатися з будь-яким англійським чоловіком в кількості випитого алкогольного напою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Король Великобританії та Ірландії Едуард VII був шанувальником імбирного лікеру - міксу імбиру, меду і віскі. Спеціально для нього в 1903 році компанією Berry Brothers and Rudd був створений імбирний лікер King's Ginger.

Філіп, герцог Единбурзький любить пиво. Найулюбленішим сортом пива чоловіка королеви Великобританії Єлизавети II є Боддінгтон.

Королева-мати Єлизавета, мати нинішньої королеви Великобританії Єлизавети II була небайдужа до коктейлю на Дюбонне і джині.

Читайте також: Поцілунки призводять до раку шийки частіше, ніж куріння

Принц Чарльз воліє віскі - зокрема, шотландський віскі Laphroaig Malt.

Принцеса Діана була великою прихильницею алкогольного коктейлю Персиковий Белліні, який являє собою суміш ігристого вина і персикового пюре.

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон з алкогольних напоїв віддає перевагу віскі Jack Daniels, а її улюбленим коктейлем є суміш горілки, фруктового соку і шампанського.

Нагадаємо, що раніше дослідники виявили зв'язок між алкоголем і характером жінки.