Українська співачка та продюсер Олена Мозгова різко розкритикувала свою колегу Ірину Білик за її поїздку в Крим та фото з Філіпом Кіркоровим.

Про це пише Канал 24.

"Я дуже давно знаю товариша Кіркорова, тому впевнено можу сказати, що хай пані Ірина Білик скаже "дякую" своєму "другу". Тому що він точно знав, яку реакцію вона отримає від українців на фотографію, зроблену в Криму поруч з неоднозначною постаттю", — розповіла співачка.

Читайте також: Ірині Білик загрожує арешт через поїздку до Криму

Вона додала, що особистість Кіркорова вже давно усім відома.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Для мене всі, хто носять майку з Х…йлом і перснем із тим же Х…йлом — самі й є Х…йлом. І це я зараз не матюкаюся", — відверто заявила Мозгова.

Нагадаємо, Ірина Білик побувала в окупованому Криму на пісенному конкурсі "Дитяча Нова Хвиля". Про це повідомив Філіп Кіркоров і як доказ розмістив фото з Білик.