Правоохоронці припинили нелегальний видобуток і фасування води, який організували в одному з населених пунктів Радехівського району на Львівщині.

Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС у Львівській області.

За інформацією правоохоронців, одне з місцевих комунальних підприємств надавало послуги з водопостачання та водовідведення фізособі-приватному підприємцеві, який отриману воду фасував під виглядом питної і продавав.

Читайте також: У Мінфіні працюють над легалізацією грального бізнесу

Таким чином, подільники реалізовували підземні води всупереч чинному законодавству.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також з'ясувалося, що підприємець розливав воду в пляшки в приміщенні, стіни якого покриті грибком. Надалі цю фасовану в антисанітарних умовах воду продавали в торгових точках Львівської області.

За даним фактом порушили кримінальне виробництво, зловмисникові загрожує покарання у вигляді штрафу від 243,6 тис. до 426,3 тис.гривень, обмеження волі строком до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.