У той час як російська влада розправляється з тонами якісних європейських продуктів, росіян почали годувати тим, що залишилося - вітчизняними кормовими качанами, призначеними для великої рогатої худоби.

Про це написав блогер з Росії Nemihail.

"Вчора проходив повз прилавки і помітив дуже дивну кукурудзу, вона була упакована в плівку і виглядала злегка пересохлою. Після умовлянь продавщиці спокусився і купив. Увечері вдома залив каструлю водою, закинув туди три качана. Сиджу чекаю, вода скипіла, пройшли, як обіцяла продавщиця, 20 хвилин, відкрив кришку, перевірив, а кукурудза навіть не розправилася, як була зморщеною так і хлюпала в бульбах. Почекав ще. Википіла вже третя каструля, постійно доливав з фільтру, верхня частина покрилася білою плівкою, а кукурудза так і не думала розварюватися ", - написав блогер.

Читайте також: У Росії спалили 50 живих каченят, яких везли з України (відео)

За словами автора, на відварювання дивного овоча у нього пішло в цілому вісім годин, проте довести кукурудзу до їстівного смаку блогер так і не зміг.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Погань рідкісна, навіть сира куди смачніше, ніж ця", - резюмував Nemihail.

Після чого чоловік пошукав інформацію про дивний продукт в інтернеті і з'ясував, що "за всіма ознаками це звичайнісінька кормова кукурудза, якою годують велику рогату худобу".