У Ростові закінчується судовий процес проти українського режисера Олега Сенцова. За попередніми даними, прокурор суду вимагає для нього покарання у вигляді 23 років ув'язнення у колонії суворого режиму.

Перед засіданням з'являлася інформація про намір деяких активістів зірвати судовий процес. За даними приставів, на суді можуть бути присутні люди у футболках із закликом звільнити Сенцова. Вони повідомили, що за такі гасла працівники будуть позбавленні акредитацій.

Під час суду режисера буде підтримувати його сестра Наталя Каплан та сестра засудженої української льотчиці Надії Савченко - Віра Савченко.

Олега Сєнцова та та активіста Олександра Кольченка затримали у травні 2014 року російські правоохоронці. Сенцова звинувачують у причетності до забороненої у РФ організації "Правий сектор", плануванні терактів у кримських містах та намірі знищити там об'єкти життєдіяльності.

Читайте також: На екс-главу "Укртранснафти" Лазорка завели кримінальну справу

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Громадському активісту Олександру Кольченку звинувачувальна сторона вимагає призначити 12 років у в'язниці.