У Сахалінської області Росії кілька людей 8 разів переїхали ведмедя своїм позашляховиком, пише "ТСН".

Співробітники правоохоронних органів Сахалінської області почали перевірку за фактом публікації в Інтернеті відеоролика, на якому невідомі погрожують зарізати ведмедя ножем.

З розміщеного в мережі відео стає зрозуміло, що люди, які знущалися над ведмедем, приїхали на двох автомобілях. На позашляховику вони переїхали тварину і притиснули її до землі. З іншого автомобіля велася зйомка. Усього, судячи з коментарів до відео, в машинах знаходилися два чоловіки і жінка. Один з чоловіків просив дати йому ножа, щоб убити тварину. Другий жартома пропонував зґвалтувати ведмедя палицею. В кінці ролика звір все ж зміг вилізти з-під автівки, а потім атакував другий автомобіль.

Читайте також: Голодна акула напала на клітку з дайверами (відео)

Повідомляється, що всього шкуродери переїхали ведмедя вісім разів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Начальник відділу дозвільної діяльності у сфері полювання та державно-мисливського реєстру Мінлісгоспу Олександр Гринькевич повідомив, що ведмідь залишився живий.

Нагадаємо, нещодавно шкуродери познущалися над ведмежам на очах у жителів Анапи.