П'ятимісячну дівчинку, яка постраждала під час обстрілу Мар'їнки, сьогодні оперують вдруге. Про це на своїй сторінці в Facebook написав уповноважений президента України у справах дитини Микола Кулеба.

"Прямо зараз лікарі вдруге оперують 5-тимісячну Лілю, яка була поранена під час обстрілу Мар'їнки. Зі спини дитини медики видаляють уламок. Після вчорашньої операції Ліля вже самостійно дихала, зараз її знову підключили до апарату штучної вентиляції легень. На даний час всім необхідним дитина забезпечена", - написав він.

Читайте також: "Діти підземелля": як ховаються на Донбасі

Нагадаємо, вночі 18 серпня бойовики відкрили вогонь по житлових кварталах Мар'їнки. Один зі снарядів розірвався в приватному секторі на вул.Орджонікідзе, де проживала сім'я з 5-місячною дитиною.

Дитину у важкому стані було доправлено в Курахове, потім – у Красноармійськ, звідти – гелікоптером до Дніпропетровська.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У дівчинки відкрите вогнепальне поранення черевної порожнини, численні пошкодження тонкого кишківника, внутрішньочеревна кровотеча та перитоніт.