Жителі анексованого півострова Криму після приходу "русского міра" зіткнулися з масою жахливих нововведень. Тепер, їм запропонували поливати городи водою з каналізації.

Відповідну заяву зробив так звана "віце-прем'єр" анексованого півострова Юрій Гоцанюк, передає "Сьогодні".

"Сьогодні вже розроблено заходи щодо розвитку меліорації, які дозволять ввести в експлуатацію до 2018 року додатково понад шестьох тисяч гектар зрошуваних площ. З урахуванням використання поверхневих та підземних вод", – розповів Гоцанюк.

Він зазначив, що профільні відомства вже отримали вказівки опрацювати варіанти використання стічної води з каналізації для поливу. Цю дію хочуть довести до "відповідних нормативів".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Путін намагається перетворити аннексированный півострів на "непотоплюваний авіаносець". Міністерство оборони країни-агресора запланувало посилити війська при допомозі додаткових зенітно-ракетних комплексів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще