4 березня три людини влаштували перегони зі стрільбою, які завершилися моторошним ДТП на лівому березі Києва.

Про це повідомляє "ДТП.kiev.ua" у Facebook.

"Фінал нічних гонок по лівому березі: Honda, BMW і Range Rover літали по району. Відкрили стрілянину по активістам, які намагалися їх зупинити", – написали у співтоваристві.

Водії відстрілювалися від активістів, які намагалися зупинити машини. Через дві години Honda влетіла на повному ходу в маршрутку на вулиці Братиславській. Пасажири громадського транспорту допомогли водієві вибратися з іномарки. Він відбувся легкими тілесними ушкодженнями. Медики госпіталізували чоловіка. Він був п'яним.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 4 березня в Кривому Розі мотоцикл не встиг проскочити між мікроавтобусом і "ВАЗом", в результаті чого зачепився за автомобіль перекинувся.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще