Америка планує відправити бойове підкріплення до Сирії. Збільшити військову присутність у Міноборони США вирішили через неспокійну ситуацію у місті Ракии, яке тривалий час намагаються взяти штурмом бойовики "Ісламської держави".

Про це повідомляє The Washington Post.

У відомстві відзначили, що найближчим часом поповнять американські підрозділи у Сирії артилерією, спецпризначенцями, бойовими гелікоптерами, а також цілими арсеналами боєприпасів для допомоги курдським загонам.

Втім, заради посилення присутності, доведеться скасувати ряд рішень прийнятих колишнім президентом США, адже за перебування Барака Обами на посаді, він обмежив допустиму чисельність військ, тому на даний час їх кількість не перевищує 500 осіб.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що внаслідок авіаудару урядових військ загинули два десятка мирних мешканців Сирії. Підрозділи Башара Асада організували операцію на території Дамаску, що на півдні країни. Щонайменше 50 людей під час бомбардування тяжко травмувалися, а районі Еріху – загиблих налічується близько 22 осіб.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще