Колишній президент США Барак Обама стримував ядерну агресію Північної Кореї, наказуючи Пентагону підсилювати кібератаки на програми запуску ракет.

Про це повідомили у статті The New York Times "Трамп успадкував таємну кібервійну проти ракет КНДР".

Відомо, що у Пхеньяні відчули труднощі з тестуванням ракет, адже вони вибухали у повітрі, відхилялись від курсу та просто падали у воду. У виданні пишуть, що Обамі вдалось на кілька років загальмувати ядерні випробування у КНДР.

Прихильники кібератак на КНДР зазначають, що такі дії дають США певну перевагу. Однак деякі військові експерти вважають таку програму малоефективною, адже Кім Чен Ин успішно запустив три ракети середньої дальності за останні вісім місяців.

Представники адміністрацій Обами і Трампа розповіли, що сьогодні США не здатні ефективно заважати розвитку ядерного потенціалу КНДР. Відомо, що попередній президент попереджав чинного голову Білого дому перед інавгурацією, що Північна Корея стане однією з найбільших проблем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", вже завтра Дональд Трамп планує підписати новий указ щодо заборони на в'їзд до США громадянам певних країн.