Жінки-офіцери взяли участь у змаганнях на базі тренувального табору Донеччини. Вони не тільки показали свою майстерність у стрільбі, а й повправлялися у тактично-польових уміннях та багатоборстві.

Відповідні дані опубліковані на офіційному ресурсі місцевої поліції.

Співробітник управління кадрового забезпечення Дар’я Нестерова зазначила, що учасниць також вчили правильному хвату різних видів зброї та утримуванні стійки. Застосовували також спеціальну систему дихання, яка дуже важлива для того, щоб повноцінно зосередитися виключно на мішені та не відволікатися на сторонні речі.

За її словами, такі навички просто необхідні для того, щоб вчасно та ефективно затримувати зловмисників, а також надавати допомогу людям.

"Це просто ціла наука", - додає вона.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Слід відзначити, що саме Нестерова тривалий час утримує звання одного із кращих стрілків – вона набрала найбільшу кількість балів під час змагань.

[[{"fid":"48034","view_mode":"default","fields":{"format":"default"},"type":"media","link_text":"На Донеччині завершилися польові змагання дівчат-поліцейських","attributes":{"class":"file media-element file-default"}}]]

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підрозділ повітряного спецназу створили в Україні. Перші тренування відбулися на даху столичної багатоповерхівки, де бійців вчили долати чималу висоту – близько 80 метрів. Планується, що такі навики допоможуть їм при виконанні операцій та порятунку людей.