З 1 квітня цього року влада штату Нью-Йорк розпочне видавати знижки на купівлю електромобілів. Потенційні власники умовних Tesla можуть розраховувати на отримання 2 тисяч доларів.

За інформацією Engadget, у Нью-Йорку розробили програму знижок ще минулого року, але губернатор штату Ендрю Куомо лише нещодавно її затвердив. Таким чином влада одного з найбільшого міст світу намагатиметься зробити його більш чистим.

"Ми хочемо зробити електричні транспортні засоби домінуючими. Вони стають все більш доступними, і ми повинні заохочувати покупців", - заявила голова комітету енергетичної Асамблеї Емі Полін.

Наразі невідомо, кому саме та за якими принципами надаватимуть знижки. Деталі екологічної програми оголосять ближче до 1 квітня.

Зазначимо, що сьогодні вартість більшості електромобілів у США є вищою, ніж звичайних автомобілів, навіть з урахуванням витрат на бензин або дизельне пальне.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", автовиробник BMW провів заключні тести оновленого кросовера X3 на шведській землі.