Впродовж 19 серпня, терористи 67 разів порушили режим припинення вогню. Двічі вони стріляли із артилерії, 15 разів застосували міномети, 1 – реактивні системи залпового вогню, 65 – гранатомети і стрілецьку зброю.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Кілька днів спостерігається зниження динаміки збройних провокацій зі сторони незаконних збройних формувань. Противник зменшив кількість обстрілів позицій із озброєння, калібр якого перевищує 100 мм і в основному застосовує стрілецьку зброю", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У госпіталях бійцям АТО показують "Фореста Гампа"

На Донецькому напрямку сепаратисти продовжують проявляюти найбільшу активність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

19 серпня із 18:00 до опівночі, бойовики практично постійно обстрілювали із гранатометів, стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів українські позиції у селищах Мар'їнка, Опитне, Піски.

Близько 19 години, російсько-терористичні угрупування двічі з 82-мм мінометів гатили по силах АТО в Красногорівці. Крім того близько дев'ятої вечора і майже до опівночі окупанти з озброєння БМП вели вогонь по опорних пунктах в Опитному.

У Луганській області, о 20:00, терористи обстріляли з гранатометів, зенітної установки українських селище Щастя.

Під Маріуполем о 18:05 злочинці били по Старогнатівці із мінометів калібру 82 мм.

"Після опівночі, 20 серпня, бандформування продовжили вогневу активність поблизу Донецька", - підсумували у прес-центрі.