Набір до поліції Сум почнеться 1 вересня та триватиме місяць. Вже в листопаді сумчани побачать на дорогах та вулицях міста перших поліцейських.

Про це пише УНІАН.

"На початку осені прийматимуть заяви від кандидатів у нову патрульно-постову службу УМВС України в Сумській області. 26-27 серпня буде презентація поліції у Львові, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Луцьку. А до 7 листопада служба ДАІ по всій Україні має бути повністю реформована - працюватиме патрульна поліція", - сказав радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол.

Читайте також: 34 нові батальйони спецназу створять у МВС

Згідно інформації, у Львові конкурс на одне місце - десять осіб, у Миколаєві - дев'ять. Заробітна плата становить 6-8 тис. грн.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На перехідному етапі міліція виконуватиме всі свої обов'язки.

"Зниження особливо тяжких злочинів - на 34%, згвалтування - на 3%, знизилося також кількість ДТП, з 26 вбивств розкриті 24. За результатами роботи за три місяці Сумська область посідає друге місце у своїй підгрупі", - повідомив начальник УМВС в Сумській області полковник Анатолій Річкаль.

Нагадаємо, нова поліція вже почала працювати в Києві.