На автошляху "Київ – Харків - Довжанський" сталася дорожньо-транспортна пригода за тяжкими наслідками. Про це повідомляє Державтоінспекція.

За попередніми даними, водій автомобіля Skoda Superb, рухаючись в напрямку мікрорайону "Салтівка", не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz, що рухався в зустрічному напрямку, після чого автомобіль Skoda з'їхав у кювет.

Внаслідок автопригоди водій та два пасажири автомобіля Skoda загинули, а ще один пасажир цього ж автомобіля, а також водій та пасажир автомобіля Mercedes отримали тілесні ушкодження.

Травмованих доставили до лікарні.

Читайте також: Семеро людей постраждали у ДТП в Миколаєві

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі за даним фактом триває перевірка.

Нагадаємо, внаслідок ДТП на Сумщині також загинуло три людини, ще двох з травмами різних ступенів важкості госпіталізували до лікарні.