Президент Російської федерації Володимир Путін повідомив про "загрози дестабілізації з боку зовнішніх сил" в незаконно анексованому Криму.

Про це пише УНІАН.

"Очевидно, що зберігається загроза з боку зовнішніх сил, що прагнуть тим чи іншим чином дестабілізувати ситуацію на півострові - може бути, розіграти націоналістичну карту, або, скориставшись тими чи іншими помилками, прорахунками, неефективними діями влади, направити справедливу заклопотаність громадян у деструктивне русло", - розповів глава держави-агресора.

Читайте також: Обама не планує зустрічатися з Путіним - Білий дім

За його словами, у деяких державах говорять про "необхідність проведення підривної діяльності".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Він повідомив, що там формують відповідні структури, вербують та готують диверсійні кадри, людей для саботажу та ведення радикальної пропаганди.

Путін вважає, що це роблять ворожі до окупованого півострова особи.

"Розгойдати ситуацію, перешкодити нормальному життю людей, соціально-економічному розвитку регіону", - додав він у підсумку.

Нагадаємо, раніше Путін у Криму заявив, що борці за права кримських татар хочуть "реалізувати свої політичні амбіції та отримати іноземні гранти".