Творчі майстри-класи, шоу мильних бульбашок, кулінарний поєдинок, катання на мотоциклах, свято морозива. Cьогодні, з 19 до 21 серпня в Одесі стартує третій щорічний фестиваль добродійності "Даруй добро!".

Його учасники – діти, які побороли рак та інші важкі захворювання. Ключова подія фестивалю — великий концерт, об'єднуючий на одній сцені зоряних артистів і маленьких переможців. Підтримати дітей абсолютно безкоштовно приїде Валерій Харчишин (група "Друга ріка"), Артур Боссоо, Олена Войнаровська, Георгій Делієв (комік-трупа "Маски") та інші.

Одна з головних ідей фестивалю – показати на прикладі цих дітей, що можна перемогти найстрашнішу хворобу. Всі гроші, виручені від продажу квитків, будуть витрачені на допомогу тим, хто все ще бореться з недугою.

Читайте також: Поранений боєць обвінчався у реанімації (фото)

Один з таких малюків – п'ятирічний Платон Нечипуренко, який бореться з важким захворюванням –аутизмом. На шляху до повноцінного життя, він пройшов уже серйозну реабілітацію, яка дає позитивні результати. Тепер його чекає тривала неврологічна допомога, на яку в його батьків не залишилося грошей. Допомогти доброму, світлому хлопчикові можна зайшовши на сторіночку організатора фестивалю "Даруй добро, добродійного фонду "Пчьолка".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще