Більше 40% українців, які взяли участь в опитуванні Центру Разумкова, вважають 2014 рік найважчим за всю історію незалежності України. Про це пише "УНН".

Проте, 23,5% респондентів відповіли, що для них найважчим є 2015 рік.

В учасників дослідження також спитали, чи вважають вони День Незалежності святом. 72,8% опитаних відповіли ствердно.

Майже 30% респондентів відповіли, що День Незалежності для них — "дійсно велике свято", 43,5% — "звичайне свято, як і інші офіційні свята".

Читайте також: Вдвічі більше українців відчули на собі наслідки кризи

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Проте, 23,8% опитуваних не вважають День Незалежності святом — 19,7% відповіли, що для них це "не свято, а звичайний вихідний день", а 4,1% — що взагалі "цей день повинен бути робочим".

Дослідження було проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 7 по 16 серпня 2015 року. Було опитано 2010 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.