В одній з передач російського телеканалу "Царьград" президента РФ порівняли з царем і полководцем Олександром Македонським.

Відео розміщено на сторінці каналу в YouTube.

Передача була присвячена 170-річчю Російського географічного товариства.

Читайе також: Культ особистості: вулиці Криму "прикрашають" графіті з Путіним (фото)

"А у нас новий православний телеканал з'явився. Ось фрагмент випуску з порівнянням Путіна і Македонського", - написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook помічник депутата Держдуми РФ Денис Лебедєв.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У коментарях до посту одна з користувачок соцмережі написала: "Олександр Македонський цікаво жив, прям як Путін в статевому житті: одружувався на туземних дівчатах, сношався в абсолютно не сакральних місця. Правда, з розширенням меж у Путіна прокол: Македонський у Афганістан і Індію йшов , Путіна чорт смикнув в Україні. Помилочка вийшла. Але у Путіна ще є шанс: він може померти, як Македонський. Яд - річь незамінна у долі диктаторів".