У Києві почастішали випадки нападу на таксистів у нічний час. Через це, водії намагаються не виїжджати у віддалені райони, або взагалі не виходять на роботу ввечері.

Таксит Владислав Скорецький з Оболоні розповідає: "Протягом одного місяця на мене напали три рази і завжди в нічний час. Приблизно, між двома-трьома годинами ночі. Два рази на околиці, в районі метро "Академмістечко" і ще раз в центрі, неподалік від Цирку. На щастя, обмежилося бійкою, втратою 700 гривень і забоєм головою. А останнього разу на допомогу прийшли колеги. Тепер я працюю тільки до 24".

Інша столична служба таксі підтверджує: "Троєщину дуже рідко беремо, Лісовий, Борщагівку, Святошино ... Там найчастіше нападають. А ті, хто наважується їхати вночі, просять подвійний тариф" .

У реєстрі судових рішень можна знайти з десяток свіжих інцидентів з таксистами. У Деснянському райсуді розглядається справа про напад: "У липні двоє зловмисників викликали таксі і попросили відвести їх у лісосмугу неподалік від вул. Волкової на Лісовому масиві. Під час розрахунку один з пасажирів затягнув пояс сумки таксиста на його шиї і приставив ніж до горла. Інший пасажир розкрив бардачок з грошима ... "- розповідається в реєстрі.

Читайте також: Чоловік побився із джипом міського голови

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Українська таксомоторна асоціація підтверджує часті напади: "Ситуація загострилася настільки, що раз на місяць стикаємося з убивством таксиста. А кожен день - з нападом. Через це значно скоротилася кількість водіїв, які виходять на роботу в нічний час. Люди просто не хочуть ризикувати".

Нагадуємо, що минулого місяця троє сімнадцятирічних хмельницьких підлітків вбили таксиста цеглою, щоб продати його машину. Труп чоловіка співробітники міліції виловили з Південного Бугу.