Минула доба відзначилися втратами на сході України.

Як повідомляє Gazeta.ua, про це в ході брифінгу повідомив прес-секретар адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій четверо українських військовослужбовців загинули, ще 14 були поранені", - заявив він.

Спікер зазначив, що терористи за минулу добу двічі застосовували Гради. Як зазвичай, найбільш напруженими були Донецьке, Луганське, Маріупольське напрямки.

На Луганському напрямку протягом доби противник здійснив п'ять збройних провокацій, переважно із застосуванням гранатометів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також вчора було зафіксовано чотири обстріли українських укріплень біля населеного пункту Троїцьке, що на кордоні Донецької та Луганської областей.

Найбільш напружений район бойових дій - це передова лінія української оборони, розташована на кордоні Новотроїцьке - Богданівка - Старогнатівка на Маріупольському напрямку.

Читайте також: Українські військові підірвалися на розтяжці: є загиблі

Під вогонь терористів потрапили Широкине і Павлопіль.

Нагадаємо, що ще вчора ввечері стало відомо, що військові підірвалися на розтяжці в районі села Оріхове Попаснянського району.