Капітан "Шахтаря" Даріо Срна залишився незадоволений жорсткою грою з боку гравців "Рапіда" в першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому український клуб переміг 1:0.

"Ми готувалися до того, що "Рапід" буде грати жорстко і агресивно, але не думали, що настільки. Дуже багато боротьби і дуже багато фолів. Те, що в деякі моменти відбувалося на полі, мало нагадувало футбол. Але при цьому, "Рапід" показав себе більш організованою командою, ніж "Фенербахче", - сказав Срна в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Протягом матчу серйозні травми голови отримали два гравці "Шахтаря" Олександр Кучер і Тарас Степаненко. І якщо Кучер зумів продовжити поєдинок, то Степаненка наприкінці першого тайму винесли з поля на ношах.

Читайте також: Перед матчами з "Рапідом" Луческу просить не розслаблятися

У доданий до першої половини гри час Степаненко зіткнувся головою з півзахисником віденської команди Срджаном Граховацем. Обидва футболісти розбили голови.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Степаненко відвезли в лікарню, де наклали сім швів. Всупереч побоюванням, пізніше українця виписали з лікарні і він полетів додому разом з командою.