Німецький концерн Rheinmetall показав оновлений варіант основного бойового танка Німеччини Leopard 2.

Компанія розробляє платформу MBT Revolution за модульною схемою. Це система оновлення танка Leopard 2. Такий вибір зрозумілий, адже установка модульного комплекту не вимагає яких-небудь доопрацювань конструкції машини, оновлення набору компонентів буде більш зручним як для виробництва, так і для експлуатації.

Модернізація танків буде включати в себе установку систем активного захисту, бойового модуля з гарматою 12,7 мм для ведення вогню по живій силі і повітряних цілях типу безпілотники і вертольоти. Також буде оновлено систем динамічного захисту танка і встановлені ґратчасті екрани в кормовій частині танка.

Бортове обладнання танка дозволятиме отримувати всі ракурсну огляд бойового поля і проводити розвідку на дальності до 10 км. При цьому буде значно зменшена помітність танка в інфрачервоному спектрі.

Читайте також: "Інженерна група АЗОВ" створює найсильніший танк в Україні

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Основна мета, яку переслідували в компанії Rheinmetall при створенні MBT Revolution, це зміна концепції сучасної війни.

Нагадаємо, китайська Norinco розкритикувала новітній російський танк Т-14 "Армата". Там вважають, що російський танк поступається китайським аналогам в маневреності, якості автоматики та системах управління вогнем. Також в компанії підкреслили, що їхні танки набагато дешевше.