Українські волонтери сфотографували околиці Донецького аеропорт, не зважаючи на ризик бути обстріляними.

Про це пишуть Факти.ICTV.

"Поки що чекаємо рішень Києва і мінського парламентера ВВМ в Донецьку - приймаюча сторона погодилася відвезти в район аеропорту, побачити не чужі нам місця з цієї, іншої сторони. Авантюра звичайно, тому що і зараз в районі аеропорту звично звучить уповільнена стрілянина", - написав журналіст та волонтер Олексій Мочанов.

Читайте також: Українські солдати про нову нелюдську "розвагу" бойовиків

Згідно інформації, ситуація схожа на те, що відбувається у Пісках - "ті ж розвалені будинки та цілі вулиці. Мочанов розповів, що із приїздом спостерігача із Європи Хуга вщухли артобстріли.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

За його словами, на Донбасі діють складні схеми та неоднозначні рішення, потроху йде складний процес обміну полоненими.

"Ніхто не знає, як і чим закінчиться сьогоднішній день. Ні ми, ні для нас, ні для хлопців в полоні. Ні для місцевого населення, особливо в зоні ураження і дольоту прильотів", - сказав повідомляє волонтер.

Він вважає, що поки всі уповноважені та відповідальні люди не сядуть за стіл переговорів, війна не закінчиться.