Всеросійський центр вивчення громадської думки провів дослідження про страхи мешканців країни. Виявляється, що росіян більш за все непокоять зовнішні конфлікти та крах економіки. 58% та 53% опитуваних бояться цих загроз.

Після діяльності, яка пов'язана із політикою держави, росіян непокоять можливі проблеми зі здоров'ям - 44%. 40% мешканців занепокоєні через заворушення та мітинги всередині Росії. А 39% бояться розгулу злочинності.

Окрім цих проблем, росіяни переживають з приводу можливого звільнення з роботи (39%). 37% громадян РФ побоюються стихійних лих і 15% турбуються через сімейні конфлікти.

Читайте також: РФ прирівняє ввіз "санкціонки" до контрабанди отруйних і радіоактивних речовин

В опитуванні прийняли участь 1600 чоловік в 130 населених пунктах в 46 областях Росії. Статистична похибка не перевищує 3,5%.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно російські дослідження показали, що мешканці повністю довіряють державному телебаченню та ставлять релігійні переконання вище за свободу слова.