У небі над Словаччиною зіткнулися два спортивних літака L-410, в яких знаходилися парашутисти. Інцидент стався о 9:30 ранку на заході країни, біля міста Ілава села Чорний камінь.

Як повідомляє телеканал tvnoviny, загинули семеро людей - чотири члени екіпажу і троє парашутистів. Вони репетирували акробатичні трюки перед авіашоу, що пройде в найближчу неділю.

Місцеві ЗМІ зазначають, що кількість жертв може зрости. За неточними даними, на борту обох літаків перебувало від 36 до 40 осіб.

Рятувальники шукають шістьох зниклих, а 24 людини вижили. Пошуки зниклих ускладнюються тим, що літаки впали в важкодоступній місцевості.

Читайте також: В Індонезії знайшли тіла всіх 54 жертв аварії літака і "чорний ящик"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце події прибули місцеві чиновники - начальник словацької поліції Тібор Гаспар і міністр охорони здоров'я Словаччини Вільям Чіслак, також міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк.

Нагадаємо, що за минулий місяць в Словаччині крах зазнали двох літак малої авіації.