17-річний киянин Джеймс Семененко, через якого на верхівку Московського мосту видерлися нові поліцейські, розповів подробиці пригоди. Хлопець зізнався, що на висоті 109 метрів він був із двома друзями. Переконаний, що мандрівка "спалилася" через його білу сорочку. Студент переконує, що поява поліцейських для нього стала повною несподіванкою.

Новина про те, що патрульні підкорили Московський мост, з'явилася у Facebook на сторінці головного міліціонера Києва Олександра Терещука.

"Нова поліція не перестає дивувати - піднялись за руфером на Московський міст. Важко уявляю таке собі раніше", - похвалився генерал.

Читайте також: У Києві поліцейські видерлися на Московський міст

Один з руферів - 17-річний студент юрфаку. Хлопець розповів, що Джеймс - його справжнє ім'я. Прогулянками по дахах та підкоренням висот він захопився рік тому.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Коли мені було 16 років, друг із США навчив мене не боятися висоти. Я поборов страх. А тепер кожного разу йду за адреналіном. Найвище місце, куди підіймався – кран недобудованого хмарочосу "Sky towers" на проспекті Перемоги. Батька в мене немає, а мама знає про моє захоплення. Реагує нейтрально", - зізнався хлопець.

Цього разу на пілоні Московському мосту, висота якого 109 метрів, Джеймс був із двома друзями.

"Ми не очікували, що поліцейські піднімуться. Думали, що будуть чекати внизу. Раніше так і було. Думаю, що нас побачили через білу сорочку, в якій я був на мосту", - припускає хлопець.

Додає, що його доставили у райвідділок міліції, там слідчий провів виховну роботу та запевнив, що на перший раз хлопця вибачать. Також його запросили на розмову в прокуратуру.

"Тепер спробую бути непомітним. Бо є ще плани піднятися на дах ЖК "Кловський" (висота хмарочосу 168 м – "Знай"). Я вже чотири рази пробував пройти охорону, поки не виходить", - каже Джеймс.