Біля міста Ліньі в китайській провінції Шаньдун місцевий підприємець відкрив фейкове відділення одного з найбільших банків країни China Construction Bank. Ця установа працювала у місті місяць перед тим, як її розкрили.

Чоловік із прізвищем Чжан обладнав своє відділення непогано. У приміщені були присутні автомат для карток та працювали три дівчини. Одна з них була 15-річною племінницею Чжана, інші - її однокласниці.

Мешканка цього невеликого міста поклала на депозит 40 тисяч юаней, які не змогла згодом зняти у справжньому відділенні. Працівники China Construction Bank одразу виявили зловмисника та направили до нього поліцію.

Зараз Чжан знаходиться у в'язниці та запевняє, що нікого не хотів обманювати, а справді намагався створити філію банку. Працівниці банку не знали про незаконність даної установи.

Однак самі представники China Construction Bank запевнили, що процедура відкриття відділення дуже складна і займає не один тиждень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: КНДР висунула Південній Кореї військовий ультиматум

Зазначимо, що у фейковій філії банку можна було гроші лише внести, тобто були відсутні будь-які операції по видачі коштів клієнтам.