Українські легкоатлети, які прибули до Пекіну на Чемпіонат світу з легкої атлетики, отримали в обмінному пункті фальшиві китайські юані. Інцидент стався в обміннику, який розташований у чотирьохзірковому готелі, де і мешкають спортсмени.

Декілька членів української делегації серйозно постраждали від фальшивомонетників, але більш за все дісталося 22-річній бігунці Анастасії Ткачук. Підроблену готівку виявив таксист, який відмовився її прийняти. На той момент Ткачук вже встигла витратити більшість фальшивих грошей.

На щастя її тренер Костянтин Рурак зберіг квитанцію про обмін грошей. Завдяки наполегливості спортсменів та поліції, обмінний пункт компенсував усі збитки. На камерах спостереження правоохоронці побачили, що працівниця пункту не перевірила готівку на справжність.

Читайте також: Роналду купив апартаменти в нью-йоркському хмарочосі за 18,5 млн доларів

Зараз у Китаї підроблені гроші залишаються дуже розповсюдженим заробітком для шахраїв.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чемпіонат світу з легкої атлетики стартує у столиці Китаю вже сьогодні.