У Малиновському районі міста Одеси 20 серпня правоохоронці виявили склад, в якому незаконно зберігались викрадені автомобілі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

До Приморського райвідділу міліції четвертого липня звернулася одеситка. Вона повідомила, що у неї викрали автомобіль "Land Rover".

Правоохоронці розпочали по даній справі кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне заволодіння транспортним засобом".

У ході проведення слідчо-оперативних заходів співробітники міліції виявили вкрадений автомобіль в приміщенні, розташованому по вулиці Столбовій. Його ринкова вартість складає 60 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: У Львові встановили автомат для боротьби автохамами (відео)

На ньому злочинцям вже вдалося перебити номера кузова та агрегатів. Крім того, виявлені ще п'ять автомобілів, які можливо знаходяться в угоні, вузли та агрегати раніше викрадених елітних автомобілів.

Наразі триває розслідування. Міліціонери вживають заходів, щоб встановити всіх причетних до цього злочину людей.