У магазині додатків Google Play опублікували гру, яка присвячена знищенню санкційних продуктів у Росії. Вона отримала назву "Антісанкціі: Пали імпорт!"

Гравцям потрібно знищувати падаючі фрукти, овочі, м'ясо і молоко, "підриваючи" їх пальцем. За кожен знищений продукт гравець отримує один бал. З кожним новим рівнем поступово збільшується швидкість, з якою падає їжа.

"Росія у відповідь на санкції ввела продовольче ембарго. Не пропусти контрабанду - тримай кордон на замку", - сказано в описі до гри.

Автори додатку зазначають, що створили його "для кожного патріота своєї країни".

Читайте також: У ресторані Сочі подають дешеве морозиво за 100 грн (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гра з'явилася 19 серпня на Google Play. Її розмістив користувач під ніком Kermlin. Перші користувачі поставили грі найвищу оцінку, а також запропонували "додати каток, щоб давити гусей".

Нагадаємо, 29 липня цього року президент Росії Володимир Путін підписав указ про знищення продуктів харчування, які намагаються незаконно ввезти в країну з Європейського союзу, США, Канади, Австралії та Норвегії. У Татарстані в середині серпня інспектор Россільгоспнагляду знищив трьох тушки угорських гусей за допомогою трактора.