До московської родини Коробових завітали 14 осіб та забрали двох синів, навіть не показавши документів. Люди погрожували жінці позбавити її материнських прав. Пізніше стало відомо, що на родину скаржились сусіди.

Хлопчиків відвезли до лікарні-приймача, склавши акти про виявлення бездоглядних. Своє рішення органи опіки району Чертаново пояснили великою кількістю котів у квартирі, поганим ремонтом та відсутністю телевізора.

Крім того, працівників обурив той факт, що 12-річний син навчається вдома, а також те, що діти не відвідують заходів. Які саме хлопчики повинні відвідувати заходи, співробітники служби опіки не уточнювали.

Дітей не повертають до матері, пояснюючи своє рішення тим, що жінка не відкриває дверей до квартири. Сім'я звернулася за допомогою до правозахисників. Зараз сім'я побоюється позбавлення батьківських прав.

Читайте також: Мексиканського боксера на пустили на літак через квиток до Криму

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сама служба опіки над дітьми у районі Чертаново відмовилась коментувати цю ситуацію. Але вже зараз обмежили права матері двох дітей.