З 1 вересня в Україні стартує показ серіалу про суперпрофесійних українських поліцейських.

У серіалі покажуть надпотужну лабораторію, сучасних слідчих-професіоналів і все це "загорнуто" в цікавий сюжет під назвою "Відділ 44".

Детективів XXI століття зіграв Сергій Калантай - він у ролі суворого, але справедливого Миколи Строгова на прізвисько Шеф, Євген Бондарский в ролі геніального хакера Веніаміна Черних, чарівна Ірина Авдєєнко в ролі криміналіста Анжеліки Кафтан і Артем Позняк в ролі експерта-дізнавача на прізвище Толстунов та інші .

Читайте також: У Києві стартували зйомки кривавого трилера і бойовика (фото)

У головних героїв серіалу немає нічого спільного з застарілим і непопулярним образом коррупціонера- "мента". Всі детективи носять шикарні костюми, зброю і свій професіоналізм.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У мене прекрасний костюм і шість молодих людей поруч, за яких я несу відповідальність. Я довгий час прожив з двома дітьми і знаю, що це означає. Мій герой в деякій мірі відчуває себе опікуном своїх співробітників ", - каже виконавець головної ролі Калантай (Строгов).