Влада італійського міста Спіно-д'Адда запропонувала місцевим "нічним метеликам", які працюють на трасі Мілан - Кремона, вдягти світловідбиваючі жилети. Таку ж уніформу зазвичай вдягають дорожні працівники.

Річ у тім, що італійські урядовці переживають за безпеку нічних працівниць, тому згідно із правилами, мають носити цю форму. Також вони додали, що ці жінки часто створюють небезпеку на дорозі і для водіїв, про це повідомляє The Daily Mail.

Закон про уніформу може вступити в силу вже із вересня. За відмову від одягання спеціального одягу жриці кохання можуть заплатити штраф у розмірі 500 євро. На другий раз жінок вже забиратимуть до відділку поліції.

Читайте також: Білий дім вперше найняв на роботу жінку-трансгендер

Проституція в Італії є цілком законним бізнесом. Наразі в країні працюють близько 70 тисяч повій, 90% в яких є емігрантками.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще