Протягом 20 серпня, терористи 67 разів порушили режим тиші. З них щонайменше 51 обстріл зафіксували поблизу Донецька.

Про це розповіли у прес-службі АТО.

"Сепаратисти дещо знизили вогневу активність. Близько двадцятої години, бойовики з мінометів калібрів 82 і 120 мм обстріляли наші позиції в Пісках. З 21 і до 22 години найманці вели вогонь зі 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Красногорівці", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики планують наступ перед Днем незалежності - СБУ

О 22-ій годині, по українських військових у населених пунктах Троїцьке, Новобахмутівка, Авдіївка бойовики гатили із 122-мм артилерії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На Маріупольському напрямку, о 21:35 до опівночі, по наших позиціях у Старогнатівці била артилерія калібру 152 мм. О 22:30 російсько-терористичні угрупування зі 120-мм мінометів та 152-мм артилерії обстрілювали Богданівку.

Поблизу Артемівська, о 21:35 зі сторони Калиново, 152-мм ворожа артилерія била по українських підрозділах у населених пунктах Розівка та Дружба.

Після опівночі і до шостої ранку 21 серпня, терористи збільшили кількість збройних провокацій.

"Опівночі двічі із артилерії калібру 152 мм сепаратисти вели вогонь по позиціях у селищі Прохорівка. А майже о четвертій ранку, артилерія цього ж калібру била по Старогнатівці, Лебединському та Богданівці", - підсумував спікер АТО Анатолій Стельмах.