20 серпня на столичному Майдані сталася сутичка між футбольними фанатами варшавської "Легії" та українськими "ультрасами", в результаті якої затримали 13 осіб.

Про це розповіли у прес-службі київскої міліції.

"Внаслідок сутичок, до органів внутрішніх справ Києва доставлено 13 осіб, один із них – неповнолітній. Відомості про вчинення правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за статтею "хуліганство" Кримінального кодексу. У молодиків вилучені маски, балаклави та петарди", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Польських фанатів на Майдані закидали фаєрами (фото)

До правоохоронців звернулись троє громадян щодо пошкодження транспортних засобів внаслідок хуліганства.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До шпиталів звернулися четверо осіб, які отримали тілесні ушкодження під час подій у центрі столиці. Серед потерпілих – один міліціонер. Інформацію про інших постраждалих уточнюють.

Нагадаємо, вчора українські фанати намагалися камінням закидати польських вболівальників. Їх, в оточенні міліції, повели по Хрещатику. Пізніше українці та поляки почали кидати один в одного фаєри.

Також поляки вигукували образливі слова на адресу України. В своїх кричалках згадували Бандеру.

Міліція майже три години тримала в оточенні польських фанатів біля "Макдональдзу" на Майдані. Сам ресторан швидкого харчування закрився. Офіційно - за "технічними причинами".

Сотні силовиків з різних спецпідрозділів закрили частину вулиці від перехожих. Також були помічені міліціонери з автоматами та гвинтівками. Зокрема, на вул. Софійській. Пояснили: аби не допустити сутичок.