Ізраїль завдав авіаудару по території Сирії у районі Голанських висот, у відповідь на обстріли.

Про це в четвер повідомило агентство Reuters, посилаючись на сирійський державний телеканал.

В результаті ракетного удару, за даними інформагентства, ніхто не постраждав. Джерело у лавах сирійської армії зазначає, що об'єктом атаки ізраїльської авіації став транспортний центр та громадська будівля поруч з населеним пунктом Кунейтра. В результаті авіанальоту, будівлі та інфраструктура зазнали матеріальної шкоди.

Ізраїльський авіаудар став відповіддю на обстріл з боку Сирії. У четвер на територію Ізраїлю неподалік від ліванського кордону потрапили чотири ракети. Дві з них впали в районі Голанських висот, а решта - в Галілеї.

Читайте також: У Сирії внаслідок авіаудару загинули 80 людей

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пізніше ізраїльські військові заявили, що до обстрілу причетна Сирія, тому що снаряди випустили з її території.

Ізраїль пригрозив, що інцидент з обстрілом не залишиться без наслідків для сирійської влади.

Нагадаємо, військово-повітряні сили Ізраїлю проходять модернізацію. На озброєння надходять нові протиракетні модулі. Модернізація спрямована на відбиття атак російських ракет. На ізраїльські винищувачі F-16I Sufa встановлюють системи самозахисту від зенітних ракет, у тому числі С-300.